​Ο Στέλιος Διονυσίου, που φέτος συμμετέχει στο “ J2US”, έχοντας παρτενέρ του τη Χριστίνα Πολίτη μιλά σε συνέντευξή του για τις «κακοτοπιές» του σόου, την αρνητική κριτική που αυτό δέχεται, τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και τα λάθη που έκανε ο ίδιος στο παρελθόν.

«Στα δύο πρώτα live είχαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο. Πολλοί δεν άκουγαν τη μουσική και μη γνωρίζοντας που να πατήσουν, ξέφευγαν τονικά. Αλλά τα πράγματα βελτιώνονται. Αυτό που ενοχλεί είναι η χολή και η κακία που βγάζουν κάποιοι για το σόου. Αν είναι μάγκες και αν το θεωρούνε εύκολο, ας έρθουν να το κάνουν αυτοί. Ναι, έχω ενοχληθεί πολύ με το κράξιμο διότι σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κακό σόου» λέει ο τραγουδιστής και προσθέτει:

«Σίγουρα υ��ήρξαν κάποια θέματα, όπως με τον ήχο και τον φωτισμό, για τα οποία δεν ευθυνόμασταν εμείς. Πατήσαμε πόδι και διορθώθηκαν. Είναι ένα παιχνίδι, όχι το τέλος του κόσμου. Ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε όλα».

Σχετική με την ενόχληση του Χάρη Βαρθακούρη στο γέλιο της Ρούλας, ο Στέλιος αναφέρει: «Ο Χάρης είναι παρορμητικός. Μπορεί στα νεύρα του να πει το χειρότερο και να σε προσβάλει, αλλά μετά από λίγο το μετανιώνει και το διορθώνει. Η αλήθεια είναι ότι το παρατεταμένο γέλιο της Ρούλας ήταν λίγο ενοχλητικό, αλλά αυτά συμβαίνουν».

Ο Στέλιος Διονυσίου μιλά ακόμη για τη δισκογραφική αποχή του και για τα λάθη του παρελθόντος λέγοντας: «Πικράθηκα πολύ ��ε κάποιους ανθρώπους όταν κοντά στο 2004 μ’ έβαλαν σ’ ένα συρτάρι… Δεν άκουσα τους ανθρώπους που ήθελαν το καλό μου, όπως τον αδελφό μου, Άγγελο» και συνεχίζει: «Στα 23 μου χρόνια το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό, στα φιλαράκια μου και στις γκόμενες».