​Σοκαρισμένοι έφυγαν από την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο Bear Cottage η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William.

Το ζευγάρι που βρίσκεται για περιοδεία στην Αυστραλία εδώ και μέρες, επισκέφτηκε κέντρο νοσηλείας παιδιών με σοβαρά προβλήματα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

article-2607560-1D2C680B00000578-881_470x668.jpgkate7.jpg
Εκεί, συνάντησαν εννέα παιδιά ασθενείς με τις οικογένειές τους, και συνομίλησαν μαζί τους.

Μια περίπτωση όμως, τους συγκίνησε πολύ περισσότερο από τις άλλες, μιας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, συνάντησαν ένα αγοράκι στο οποίο μένουν ακόμα λίγες ημέρες ζωής.

kate8.jpg
Ο μικρούλης που έχει την ίδια ακριβώς ηλικία με τον μοναχογιό τους πρίγκιπαG George, είναι μόλις οχτώ μηνών και πεθαίνει από μηνιγγίτιδα.

Αν και γεννήθηκε υγιέστατος, προσβλήθηκε πριν από έξι εβδομάδες από τον ιό, και τώρα οι γιατροί του δίνουν ελάχιστες ημέρες ζωής.

kate9.jpg
Το ζευγάρι μετά το τέλος της επίσκεψής του, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, με τον 31χρονο William να λέει πως «φοβόμουν ότι θ΄αρχίσω να κλαίω με λυγμούς. Κρατήθηκα με το ζόρι. Αν άρχιζα να κλαίω δεν θα σταματούσα με τίποτα. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια ώστε να καταφέρω να ελέγξω τον εαυτό μου. Το μωρό έχει την ίδια ηλικία με τον George. Ήταν πολύ συγκινητικό».

kate.jpg
Ο μικρός Max, συγκίνησε πολύ και την Δούκισσα του Cambridge, η οποία στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά τα οποία συνάντησε και τη συγκλόνισαν:

«Η επίσκεψή μας εδώ, μου άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα. Όλα τους είναι πολύ γλυκά, και θα δίναμε τα πάντα για να μην βρίσκονται εδώ πέρα».