Σαν να μην είχαν χωρίσει μιλούσαν ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη για την σχέση και την συγκατοίκησή τους, σε συνεντεύξεις που έδιναν πριν γίνει γνωστό ότι δεν είναι πια μαζί!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια δεν είναι μαζί εδώ και περίπου δύο μήνες, ενώ η Μαίρη έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Τόσο ο Μύρωνας, όσο και η Μαίρη, δεν ήθελαν να δώσουν έκταση στον χωρισμό τους και, μάλιστα, κανείς από τους δύο δεν αποκάλυπτε ότι δεν είναι πια μαζί κι ας είχε την ευκαιρία να το κάνει.

«Ζούμε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν η πρώτη φορά μαζί της που συγκατοίκησα και ήρθε πάρα πολύ εύκολα. Δεν ζορίστηκα καθόλου και νομίζω ότι το σημαντικότερο πράγμα σε μια συγκατοίκηση είναι να δίνεις στον άλλο τον χρόνο του και τον χώρο του… Με τρομάζει αρκετά η μοναξιά, η σκέψη ότι θα μπορούσα να είμαι μόνος μου μετρομάζει, οπότε η σχέση με γεμίζει πολύ», έλεγε ο Μύρωνας στην εκπομπή «Joy», πριν από περίπου ένα μήνα και ενώ η σχέση του με την Μαίρη είχε τελειώσει!

Ο τραγουδιστής χαρακτήριζε την παρουσιάστρια «πάρα πολύ γλυκό κορίτσι, με ένα γλυκό χαμόγελο», προσθέτοντας «μου άρεσε το στιλ της, αυτό που είναι μου άρεσε και μου αρέσει», ενώ εξιστόρησε το πώς η γνωριμία τους κατέληξε σε σχέση!

Δείτε στο βίντεο τι έλεγε ο Μύρωνας για την Μαίρη ενώ είχαν χωρίσει