​Τέσσερα ολόκληρα χρόνια έμειναν μαζί Μαίρη Συνατσάκη και Μύρωνας Στρατής, αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, χωρίς ποτέ να δίνουν δικαιώματα, αφού κρατούσαν πάντα χαμηλούς τόνους.

0035_MIRONAS_STRATIS_MERI_SINATSAKI_462013.jpg
Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα, μιας και οι περισσότεροι περίμεναν το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ήταν παρουσιάστρια του MAD, και ο Μύρωνας Στρατής πήγε εκεί ως καλεσμένος:

«Γνωριστήκαμε πολύ βαρετά και απλά Δεν ήταν ακαριαίος ο έρωτας. Απλά εξελίχθηκαν τα πράγματα… Το κρατήσαμε και κάποιους μήνες κρυφό, ένα οχτάμηνο περίπου. … Το πρώτο μας ραντεβού είχε αμηχανία, γελάκια… Όμως αυτά, είναι από τα ωραία πράγματα στον Μύρωνα: ότι είναι λίγο ντροπιάρης, η αμηχανία του», είχε δηλώσει σε παλαιότερη της συνέντευξη η Μαίρη Συνατσάκη για την πρώτη τους γνωριμία.

1983_STRATIS_SINATSAKI_18022013.jpg
Σε άλλη συνέντευξη, είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τις αρχές της γνωριμίας τους:

«Κάποια στιγμή βγάζαμε με το MAD ένα εφημεριδάκι όπου ήμουν αρχισυντάκτρια και τον θέλαμε για συνέντευξη. Έτσι, τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός, καλός και εξυπηρετικός. Τον είδα μια φορά στο κανάλι, έτυχε να έρθει και δεύτερη φορά και τρίτη. Ε, ξέρεις πώς γίνονται αυτά. Μιλάς, χαζοπαζαρεύεσαι λίγο -έτσι το λέμε το flirting. Το κάναμε αρκετό καιρό αυτό. Και μετά τα φτιάξαμε».

3637_STRATIS_SINATSAKI_2562012.jpg
Το ζευγάρι συζούσε τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ ο Μύρωνας Στρατής σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του, δεν έκρυβε την επιθυμία του να κάνει οικογένεια με την Μαίρη Συνατσάκη, και να γίνει μπαμπάς.

5895_STRATIS_SINATSAKI_18092012.jpg
Η παρουσιάστρια από την άλλη, δήλ��νε πως βλέπει σοβαρά τη σχέση της με τον Μύρωνα, πως ζούσαν ήδη σαν παντρεμένοι, και πως θα μπορούσαν άνετα να κάνουν παιδί εκτός γάμου, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει για πότε το σκέφτεται και ποια είναι τα πλάνα της.

8316_MERI_SINATSAKI_MIRONAS_STRATIS_03072013.jpg

  • Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ:

Την τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί, ήταν στις 5 Φεβρουαρίου του 2014, στο party του «Dancing with the stars», που έγινε στο Li-Li Shu, και τίποτα δεν μαρτυρούσε πως κάτι είχε αρχίσει να μην «λειτουργεί» ανάμεσα τους.

1069_MERI_SINATSAKI_MIRONAS_STRATIS_522014.jpg
Στο Madwalk όμως, το οποίο παρουσίασε πριν λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη, ο τραγουδιστής δεν ήταν εκεί. Τότε βέβαια κανείς δεν σκέφτηκε ότι κάτι τρέχει, να όμως που λίγο καιρό μετά, αποκαλύφθηκε ο χωρισμός-βόμβα.
9633_SINATSAKI_STRATIS_02122013.jpg