Για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι και εκτός του τηλεοπτικού πλατό μίλησαν ο Ορέστης Τρίκας και η Μυριέλλα Κουρεντή, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή!

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί υποδύονται το ζευγάρι στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», ενώ δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί και στην ζωή.

«Με τον Ορέστη ταιριάζουμε πολύ και αγαπιόμαστε επίσης πολύ», παραδέχεται σε κοινή συνέντευξή τους στο περιοδικό «You» η Μυριέλλα, προσθέτοντας ότι είναι πολύ καλοί φίλοι!

Μάλιστα, η ηθοποιός επισημαίνει πως δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με άνθρωπο από τον χώρο και αποκαλύπτει πως διατηρεί δεσμό με φοιτητή του Πολυτεχνείου, στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, ονόματι Κωνσταντίνο!

«Είμαι σε μια πολύ ήρεμη και ισορροπημένη σχέση, αναγνωρίζω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δώρο Θεού… Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια κι απλά περιμέναμε να συναντήσουμε ό ένας τον άλλον», αναφέρει η Μυριέλλα και, χωρίς να κρύψει ότι με τον καλό της έχουν οραματιστεί το να αποκτήσουν παιδί, προσθέτει: «ναι, αισθάνομαι έτοιμη να κάνω οικογένεια μαζί του. Δεν φοβάμαι να πω ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου και δεν θέλω να ερωτευτώ ξανά γιατί δεν με ενδιαφέρει».