​Δεν υπάρχει δημόσια εμφάνιση για δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα George, ο οποίος αν και μόλις 8 μηνών, καταφέρνει κάθε φορά να κλέβει την παράσταση με την ομορφιά και το στυλ του.

κατ1.jpg
Ο junior γαλαζοαίματος, προκάλεσε πανικό στα social media για ακόμα μια φορά, κατά τη διάρκεια οικογενειακού ταξιδιού με την μαμά Kate Middleton, και τον μπαμπά, πρίγκιπα William.

κατ3.jpg
Μάλιστα το Twitter πήρε φωτιά, με πολλούς να αναρωτιούνται τι είναι αυτό που τελικά φορά ο πρίγκιπας George, και άλλους να απαντάνε πως πρόκειται για… φόρεμα!

κατ4.jpg
Βλέπετε, το ζευγάρι όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, κάνει περιοδεία στην Αυστραλία, και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν μαζί τον μοναχογιό τους, ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

κατ5.jpg
Αυτή τη φορά, ο πρίγκιπας George -που είναι για πολλά τσιμπήματα-, κατάφερε να ξετρελάνει άπαντες με το ύφος και το στυλ του, κατά τη διάρκεια της αποβίβασης του πριγκιπικού ζεύγους, από το Airforce jet.

καυ7.jpg
Μάλιστα πολλοί ήταν που παρομοίασαν το «ναυτικό» φορμάκι που φορούσε, με αυτό του μπαμπά του, όταν κι εκείνος ήταν μωρό, και καθόταν ήρεμος στην αγκαλιά της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, στο παλάτι του Kensigton, την 1η Φεβρουαρίου του 1983.
κατ2.jpg