Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που τους γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Ιησού τον οποίο ενσάρκωσαν με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, πέρα από το ρόλο που τους στιγμάτισε, στη ζωή του καθενός υπάρχει η δική τους «Μαρία Μαγδαληνή». Αυτή που στην πραγματικότητα και όχι για τις ανάγκες του ρόλου έκλεψε την καρδιά τους.

Ο πιο επιτυχημένος ως προς τη μορφή του Ιησού ηθοποιός μέχρι και σήμερα είναι ο Robert Powell, πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ».

BabsandRobertPowell1.jpgαρχείο λήψης.jpg
Εκείνη πάντως που έκανε την καρδιά του ηθοποιού να σκιρτήσει είναι η χορεύτρια Babs Lord, την οποία γνώρισε λίγο πριν πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ που απογείωσε την καριέρα του. Οι δυο τους λίγο αργότερα παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδι��.

Ο James Caviezel ενσάρκωσε τον Ιησού στα πολυσυζητημένα και πετυχημένα εισπρακτικά "Πάθη του Χριστού" σε σκηνοθεσία του Mel Gibson.

Jesus6.jpg
H Μαρία Μαγδαληνή στην πραγματική του ζωή ήταν δασκάλα. Παντρεύτηκαν το 1996 και μάλιστα υιοθέτησαν δύο παιδιά από την Κίνα.

O Chris Sarandon που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «The Day Christ Died» ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα στο κολέγιο την επίσης ηθοποιό Suzan Sarandon. O έρωτας τους όμως κατέληξε σε διαζύγιο!

Chris+Sarandon+wbVyczlgW9-m.jpg
Ο Jeffrey Hunter πρ��ταγωνιστούσε στο remake της ταινίας «Ο Βασιλεύς των Βασιλέων». Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την πολύ γοητευτική ηθοποιό Barbara Rush. Χώρισε όμως μετά από πέντε χρόνια γάμου και παντρεύτηκε ξανά την επίσης ηθοποιό Emily Mclaughlin.

tumblr_l6uvj9vmw81qb7dheo1_500.jpg
Toν Μax Von Sydow τον γνωρίσαμε μέσα από την ωραιότερη ιστορία του κόσμου και εκείνος παντρεύτηκε μία ηθοποιό την Christina Olin. Απέκτησαν δυο γιους ενώ αργότερα χώρισαν. Εκείνος παντρεύτηκε ξανά μία Γαλλίδα σκηνοθέτη και απέκτησαν δύο παιδιά.