Τα αδέρφια του αδικοχαμένου Paul Walker θα τον αντικαταστήσουν στο «Fast & Furious 7», τα γυρίσματα του οποίου διακόπηκαν μετά τον τραγικό χαμό του, μέσα στο φλεγόμενο αμάξι του, τον περασμένο Νοέμβριο!

«Ξαναρχίσαμε τα γυρίσματα και πια καλωσορίζουμε τους αδερφούς του Paul, Caleb και Cody, στη FAST οικογένειά μας. Οι δυο τους μας βοηθούν να γυρίσουμε μερικές από τις σκηνές του Paul που έχουν απομείνει και συμπληρώνουν μερικά κενά που υπάρχουν στην παραγωγή. Το να τους έχουμε κοντά μας, μας έκανε να αισθανθούμε ότι ο Paul είναι μαζί μας», γράφτηκε στη σελίδα της ταινίας στο Facebook.

walkers.jpg

O αδικοχαμένος star είχε ιδιαίτερα δεμένη σχέση με τα αδέρφια του, τον 36χρονο Caleb και τον 25χρονο Condy. Μάλιστα, έξι εβδομάδες πριν χάσει την ζωή του, ήταν κουμπάρος στον γάμο του Caleb και τα τρία αδέρφια πόζαραν αγκαλιασμένα και χαμογελαστά...

Λόγω του θανάτου του 40χρονου πρωταγωνιστή, η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2015.

«Έπρεπε να πάρουμε τον χρόνο μας για να θρηνήσουμε τον Paul, τον αδερφό που αγαπάμε και χάσαμε και να σκεφτούμε αν θα έπρεπε να συνεχίσουμε με την ταινία. Ομόφωνα νιώσαμε ότι ο μόνος δρόμος ήταν να συνεχίσουμε. Πιστεύουμε ότι οι θαυμαστές μας το θέλουν αυτό και πιστεύουμε ότι και ο Paul θα το ήθελε. Ο ίδιος είχε γυρίσει ήδη τις πιο έντονες σκηνές τις ταινίας, η οποία πιστεύουμε πως είναι από τις καλύτερες δουλειές της καριέρας του», αναφέρει το μήνυμα στην σελίδα της ταινίας.

fast_facebook.jpg