​Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε στο στόχαστρο του Τάκη Ζαχαράτου, με τον κριτή του «Your Face Sounds Familiar» να την «στολίζει» όπως είχε κάνει με τον Παντελή Παντελίδη. Λίγο νωρίτερα, ο μίμος είχε απαντήσει στους επικριτές του με μία… ένεση!

«Θα σας λύσω την απορία… Η Γωγώ Τσαμπά μικρή είχε καταπιεί αυτοκινητάκι και έχει μείνει στο λαιμό της μέχρι σήμερα. Της είπε ο γιατρός ότι για να φύγει το αυτοκινητάκι πρέπει να τραγουδάς “πω πω πω πω” κι έτσι έκανε καριέρα, με μόνιμα το αυτοκινητάκι στη φωνή», είπε ο κριτής του show μιμήσεων μετά την εμφάνιση του Κώστα Δόξα, ο οποίος, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ήταν και ο νικητής του 6oυ live. Μάλιστα, ο μίμος σχολίασε και την εμφάνιση της τραγουδίστριας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «τα ψωμάκια της κρύβουν παπ��ρες»!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη προσπάθησε να… σταματήσει τα «πυρά» του Τάκη Ζαχαράτου, που, λίγο νωρίτερα, έβγαλε από την τσάντα του μία τεράστια σύριγγα και απάντησε έμμεσα σε όσους επέκριναν τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι χρειάζονται μία ένεση χιούμορ!

Δείτε τα σχόλια του Ζαχαράτου για την Γωγώ Τσαμπά και την απάντηση στους επικριτές του