πρώτη ανάρτηση: 13-04-2014, 22:46

Την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη φαίνεται πως πήραν η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας, με τον τραγουδιστή να μετακομίζει στο διαμέρισμα της καλής του, η οποία έχει γνωρίσει τους δικούς του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και προχώρησε στο επόμενο βήμα την σχέση του.

Ο Λούκας έχει ήδη μεταφέρει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο σπίτι της αγαπημένης του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και, πλέον, οι δυο τους έχουν την ευκαιρία να περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί.

Στο μεταξύ, η Έλενα έχει ήδη γνωρίσει τους συγγενείς του τραγουδιστή, καθώς έχουν ταξιδέψει τρεις φορές στην Κύπρο: σε ένα από αυτά τα ταξίδια, ο Λούκας γνώρισε τη σύντροφό του στην οικογένεια και τους φίλους του. «Η Έλενα κέρδισε τις εντυπώσεις στο στενό περιβάλλον του Λούκα, κάτι για το οποίο είναι πολύ χαρούμενοι και οι δύο», δήλωσε φίλος του Λούκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι ήθελε πολύ να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του γιατί, πέρα την έντονη χημεία μεταξύ τους, ήθελαν να μοιράζονται ακόμα περισσότερα πράγματα.