​Ο Γιάννης Βαρδής συγκλονίζει μέσα από μια νέα συνέντευξή του στην οποία αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του Αντώνη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να το διαχειριστεί.

Όπως σας έχουμε γράψει σε προηγούμεν�� ανάρτηση ο Αντώνης Βαρδής, όπως είχε αποκαλύψει ο γιος του, είχε κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο και για το λόγο αυτό είχε πάει και στη Γερμανία για επέμβαση.
f1bdb97e3db20afef288b1ae5ee48005_L.jpg

Τώρα σε νέες του δηλώσεις ο Γιάννης αναφέρει «Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει κάποιος όλο αυτό. Μαθαίνω. Ο πατέρας μου πριν από είκοσι χρόνια είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα, όταν εγώ ήμουν έφηβος. Τώρα που υπάρχει μια διαφορετική νοοτροπία στο κεφάλι μου και λογική προσπαθώ να το διαχειριστώ. Όχι μόνο με βάση το τι περνάει ο πατέρας μου που είμαι δίπλα του και προσπαθώ να τον βοηθήσω ψυχολογικά, αλλά και με αυτά που μαθαίνω από επιστήμονες ��αι γιατρούς, από ανθρώπους που θέλουν να πουν τη γνώμη τους που δεν θα έπρεπε, όσο και από ειδήμονες. Προσπαθώ αυτό να το διαχειριστώ. Είναι ψυχοφθόρο.

Όταν συνέβη, ο πατέρας μου μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν πολύ καλό μας φίλο τον Βασίλη τον Γιαννόπουλο. Κάποια στι��μή κόμπλαρε, έχασε την ομιλία του για μερικά λεπτά. Και με πήρε ο Βασίλης ο Γιαννόπουλος και μου λέει

«Γιάννη ανέβα πάνω κάτι συνέβη στον πατέρα σου. Έχασε την ομιλία του. Αυτό που είχε ήταν στο νεύρο της ομιλίας. Ο πατέρας μου είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, του το λέω καθημερινά. Η ιατρική διάγνωση είναι κάτι που μας αφήνει πάρα πολλές ελπίδες αλλά επειδή ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, είναι κάτι που πρέπει να το παλέψει και ο ίδιος. Για πολλά πράγματα φοβάμαι, τον τελευταίο χρόνο φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα μου».