​Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια των τριών παιδιών του αείμνηστου τραγουδιστή.

04-10-14-debbie-rowe-3kids-new-3.jpg

Στην ιστοσελίδα ΤΜΖ αναφέρεται ότι η Ντέμπι Ρόουι μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του Τζάκσον, της 16χρονης Πάρις και του 17χρονου Πρινς, επιθυμεί να της δοθεί η επιμέλεια γιατί ανησυχεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του Τζάκσον.

michael-jackson-kids-4-480w-1.jpgmichael-jackson-kids-17-480w.jpg

Η πρώην σύζυγος του βασιλιά της ποπ επικαλείται την «επαναστατική στάση» των δύο μεγάλων παιδιών και την «έλλειψη βελτίωσης» της τάσης αυτής μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Πάρις. Η Ντέμπι Ρόουι θέλει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, να ελέγχει περισσότερο τις ζωές των παιδιών της και να τους παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

michael-jackson-kids-3-480w-1.jpg

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, ακόμη πιο ευάλωτος και εκτεθειμένος σε κίνδυνο είναι ο πιο μικρός γιος του Τζάκσον ο 12χρονος Πρινς Μάικλ ο δεύτερος, γνωστός και ως Μπλάνκετ. Η Ρόουι κρίνει ότι η σημερινή κηδεμόνας των παιδιών, η γιαγιά τους και μητέρα του αξέχαστου Μαικλ,Κάθριν Τζάκσον, είναι πολύ μεγάλη ηλικιακά για να προσφέρει.

jackson-family-cheatsheet.jpg

Η πρώην σύζυγος του θρύλου της μουσικής σχεδιάζει να καταθέσει νομικά έγγραφα ζητώντας από τις δικαστικές αρχές να την ορίσουν κηδεμόνα των παιδιών ώστε έτσι να της επιτραπεί να τα πάρει μαζί της στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

debbierowe.jpg

Η Ρόουι και ο Τζάκσον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999.