​Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον ξαφνικό και ανεξήγητο θάνατο της Peaches Geldof.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 25χρονη κόρη του μουσικού Bob Geldof και της παρουσιάστριας Paula Yates, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την αιτία, μια και η νεκροψία δεν έδειξε τίποτα, ενώ δίπλα της δεν βρέθηκαν ούτε ναρκωτικά, ούτε σημείωμα αυτοκτονίας, ούτε άλλες ουσίες.

πεα1.jpg
Το πιο συγκλονιστικό της υπόθεσης όμως, είναι ότι όταν η Peaches πέθανε, δίπλα της βρισκόταν ο 11 μηνών γιος της Phaedra, ο οποίος και ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα της νεκρής του μητέρας.

πεα2.jpg
Τα τελευταία δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο σύζυγός της, ο 23χρονος ροκ τραγουδιστής Thomas Cohen, άρχισε ν΄ανησυχεί όταν την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έτσι έστειλε έναν φίλο να δει τι συμβαίνει, και στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

πεα3.jpg
Πλέον, όλοι περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις να «δείξουν» την αιτία θανάτου της Peaches, ενώ το σώμα της έχει παραδοθεί στην οικογένεια της ώστε να γίνει η ταφή.
πεα4.jpg