​Για την αποθεωτική υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό, τόσο στα νέα της τραγούδια, όσο και στις live εμφανίσεις της, μετ�� από την μακροχρόνια αποχή της, μιλά σε συνέντευξή της η Καίτη Γαρμπή!

«Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος με το κοινό, δεν έχω συνηθίσει, παρ’ ότι δουλεύω τόσα χρόνια, να θεωρώ δεδομένα ούτε το χειροκρότημα ούτε την αγάπη. Είναι πράγματα που τα μετράω πολύ. Νούμερο ένα για μένα είναι η αγάπη του κόσμου. Μου αρέσει να την απολαμβάνω και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα, δεν το έχω χορτάσει. Έτσι βαδίζω και σε οποιαδήποτε δουλειά και πάντα υπολογίζω αν αυτό θα αρέσει στον κόσμο», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Όπως εξηγεί, η αρχή του comeback της έγινε με την μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία. «Θα μπορούσα να είχα βάλει τα κλάματα εκεί από την υποδοχή του κόσμου!», παραδέχεται η Καίτη και συνεχίζει: «όλες μου οι εμφανίσεις, με αποκορύφωμα στο Φωταέριο με τον Γιώργο Μαζωνάκη και η κυκλοφορία του νέου μου δίσκου "Περίεργες μέρες" σηματοδότησαν μια σοβαρή επιστροφή. Δεν νιώθω ότι έκανα ένα comeback από το τίποτα. Για μένα ήταν αναμενόμενο, όχι σε αυτόν το βαθμό, αλλά αναμενόμενο. Ττο παρομοιάζω σαν να ήταν ένας θρόνος άδειος που τον είχα αφήσει τέσσερα χρόνια και με περίμενε να πάω να ξανακαθίσω. Τόσο άνετα. Δεν ένιωσα ότι ήμουν στα χαμένα και ξαφνικά εμφανίστηκα, γιατί όλο αυτό το διάστημα θεωρώ πως χτιζόταν όλο αυτό που έγινε σήμερα».

Το ότι την σεζόν που μας πέρασε συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν κίνητρο για την επιστροφή της να στη νυχτερινή ζωή. «Μου έδωσε ένα άλλοθι για να γυρίσω στα πράγματα και να μην απέχει από αυτό που έκανα την τελευταία φορά. Αν δεν ήταν ο Γιώργος, δεν νομίζω ότι θα το έκανα», αναφέρει η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «ο κόσμος που ήρθε ήταν κυρίως κοινό νεανικό. Πολύ άνετο, με έναν καταπληκτικό τρόπο να διασκεδάζει. Ξέρουν τα τραγούδια μας, και αυτό για μένα ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί έλειπα όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερα πώς θα το αντιμετωπίσουν. Μιλάμε για παιδιά από 16 χρονών που ήξεραν τα κουπλέ μου καλύτερα απ’ ό,τι εγώ. Είναι άκρως συγκινητικό. Την ώρα που βγαίνω νομίζω πως βρίσκομαι σε γήπεδο και αρχίζει ο κόσμος να ζητωκραυγάζει σαν να βγαίνει η ομάδα του. Αυτό το πράγμα εμένα με χτυπάει στην καρδιά. Δεν μπορώ να το προσπεράσω και να πω πως το έχω συνηθίσει».

Μιλώντας για τον νέο της δίσκο, «Περί��ργες Μέρες», στον οποίο συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, η Καίτη επισημαίνει πως ανέκαθεν έδειχνε την προτίμησή της στους νέους δημιουργούς, όπως έκανε και με τον Φοίβο, με τον οποίο συνεργάστηκε στο ξεκίνημά του. Μάλιστα, για το τραγούδι «Ανεμοδαρμένα Ύψη» που έφτασε ακόμα και στην κορυφή του airplay, η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι περίμενε πως θα είχε επιτυχία, αλλά όχι τόσο μεγάλη…