​Τα κλάματα έβαλε σε τηλεοπτική συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, την ώρα που μιλούσε για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ συγκλονιστική ήταν η εξομολόγησή της για την «μάχη» με την κατάθλιψη!

«Όταν γύρισα στο καμαρίνι μου ήταν όλοι εκεί και μου έλεγαν “Έλενα, πρέπει να πάμε στη Σουηδία”. Δεν μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε πριν φτάσω», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε εκπομπή της σουηδικής τηλεόρασης και τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της.

Με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι, η Έλενα περιέγραψε τις στιγμές που έζησε όταν ο αγαπημένος της πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και την κατάθλιψη στην οποία την «βύθισε» η απώλειά του.

Επισημαίνοντας πως μετά την νίκη της στην Eurovision, το 2005, άρχισε να την ταλαιπωρεί η αγοραφοβία, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε πως το 2008 η κατάστασή της επιδεινώθηκε: «συνέβησαν πολλά… θυμάμαι ότι υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καν να βγω από το δωμάτιό μου. Απλά καθόμουν εκεί και κοιτούσα απλώς τον τοίχο. Έβλεπα τηλεόραση και δεν καταλάβαινα τι έδειχνε, ήταν σαν να μιλούσαν άλλη γλώσσα. Ήταν μια περίοδος κατά την οποία ήμουν τόσο τσαντισμένη! Καμιά φορά έκανα το σπίτι της μαμάς μου άνω κάτω, κατέληξα να σπάσω ένα παράθυρο στην αυλή», περιέγραψε.

«Μια φορά κατέληξα στο νευρολογικό γιατί έτρεμα! Πρόλαβα να ηρεμήσω πριν φτάσω στους γιατρούς, καθώς έπρεπε να περιμένω ώρα πριν μπω. Δεν πήρα χάπια! Μου τα έδωσαν, αλλά τα πέταξα στην τουαλέτα», συνέχισε η Έλενα και κατέλ��ξε: «έπρεπε να σταθώ μπροστά στον καθρέφτη και να χαμογελάω… Με τον καιρό, αυτό το χαμόγελο μεγάλωσε μέσα μου!».


Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου!