Λες και διαγωνίζεται η... Ελλάδα θα είναι η φετινή της Ρωσίας στην Eurovision: εκτός από τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έγραψε το τραγούδι, τις χορογραφίες θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ρωσία στέλνει στην Κοπεγχάγη τις δίδυμες αδερφές Tolmatsev, 17 ετών, που το 2006 είχαν κερδίσει την Eurovision Junior, με το τραγούδι «Shine», που συνέθεσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Tην σκηνική παρουσία των δύο κοριτσιών, που διαγωνίζονται στον α' ημιτελικό (6 Μαΐου), θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά του καταξιωμένου χορογράφου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς κατέκτησε την κορυφή με το «My Number One» της Ελλάδας το 2005 και το 2008 με το «Believe» του Dima Bilan για την Ρωσία, βρέθηκε δύο φορές στη δεύτερη θέση της κατάταξης (με το Αζερμπαϊτζάν το 2013 και με την Ουκρανία το 2008) και μία φορά στην τρίτη θέση (με τον Σάκη Ρουβά και το «Shake It» το 2004), ενώ πήρε μέρος και στην Eurovision του 2009 με την Ελλάδα (Σάκης Ρουβάς - «This Is Our Night», 7η θέση)!

Μάλιστα, η Maria και η Anastasia «επιστράτευσαν» ακόμα ένα «μεγάλο» όνομα για την συμμετοχή τους: θα φορέσουν δημιουργίες της Ulyana Sergeenko, της σχεδιάστριας που, μεταξύ άλλων, έχει ντύσει τις Beyoncé, Natalia Vodianova και Dita Von Teese.