Μετά τα ποικίλα σχόλια και τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε για την εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη, για πρώτη φορά ο 23χρονος σύντροφος της τραγουδίστριας, Σάββας Γκέντσογλου, σπάει τη σιωπή του σε συνέντευξή του και δίνει τις δικές του απαντήσεις σε όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί κατά καιρούς.

«Έχοντας περάσει πράγματι πολλές δυσκολίες, το να την κρίνουν επειδή ο Θεός της έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο, μόνο γέλια της προκαλεί. Κι αυτό που αγαπώ σε κείνη από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε είναι ότι με κάνει κι εμένα να γελάω κι έτσι δένει η υπέροχη χημεία που υπάρχει ανάμεσά μας» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής και προσθέτει: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει, αλλά εφόσον όλοι το κάνουμε, ας αναλογιστούμε τελικά πώς ούτε εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Παλαιότερα έκανα κι εγώ σχέδια για το μέλλον. Είδα όμως ότι δεν έχει νόημα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξυπνάω υγιής και να ζω αυτά που έχει να προσφέρει η κάθε μέρα».

iliadi-gkentzoglou.jpg
Όσο για τη διαφορά ηλικίας που έχει με την Αγγελική Ηλιάδη; «Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Το θέμα είναι κατά πόσον υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και σεβασμός και παράλληλα πόσο αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου»

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται λίγο πριν την άφιξη του πελαργού. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής απαντά για το ενδεχόμενο να επισημοποιήσει τη σχέση του με την 37χρονη τραγουδίστρια: «Δύσκολο το βλέπω τουλάχιστον σύντομα. Άστους να λένε, αυτό έχω να απαντήσω σε όλα όσα ακούω και βλέπω να λέγονται και να γράφονται»