Το άγχος που έχει σε κάθε live του «The Voice» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή, ενώ μίλησε και για τις πολυσυζητημένες παίκτριες του talent show, Αρετή Κοσμίδου και Τζωρτζίνα Καραχάλιου.

«Πραγματικά, προτιμώ να τραγουδάω τέσσερις ώρες, παρά αυτό. Έχει μια ένταση, ψυχολογική περισσότερο. Αγχώνομαι για τα δικά μου παιδιά, αλλά και των άλλων. Κάθε φορά που ένας coach πρέπει να επιλέξει ένα παιδί είναι πάρα πολύ “βαρύ”. Πραγματικά δεν το διασκεδάζω καθόλου», είπε η τραγουδίστρια – coach.

Αναφερόμενη στο φερόμενο ως φαβορί, την 16χρονη Αρετή, η Δέσποινα ανέφερε: «είναι μια συγκλονιστική τραγουδίστρια για τα 16 της χρόνια. Μου αρέσει το χρώμα της φωνής της, ενώ βγάζει μια εσωτερικότητα και κάτι περίεργο όταν τραγουδάει. Η ψυχή της είναι λίγο μυστήρια και το ακούω όταν ερμηνεύει... Είναι λίγο σκοτεινή».

Τέλος, για την Τζωρτζίνα Καραχλάλιου είπε: «αισθάνθηκα απόψε πως ήταν σαρωτική η ερμηνεία της. Κάποια στιγμή, όμως, φαντάζομαι ότι ο Αντώνης θα πρέπει να τη βάλει να πει και ένα ελληνικό τραγούδι. Δεν πρέπει; Το έχουμε ανάγκη, είμαστε Έλληνες. Νομίζω το έχουμε παρακάνει με τα αγγλικά τραγούδια».