Την δική του απάντηση έδωσε μέσω facebook o Ηλίας Βρεττός για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, ο δεύτερος τον κατηγόρησε ότι έκλεψε το τραγούδι «Τα Ανείπωτα» και απαγόρευσε κάθε δημόσια εκτέλεσή του, ενώ ξέσπασε μέσω των social media κατά του συναδέλφου του!

Από την πλευρά του ο Ηλίας Βρεττός υποστήριξε ότι η εταιρία του πήρε τη νόμιμη άδεια που απαιτείται για τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού, ενώ o ίδιος δεν γνώριζε ότι δεν είχε ενημερωθεί ο δημιουργός και ερμηνευτής του. Ο τραγουδιστής τόνισε ότι λυπάται για αυτό που συνέβη και ότι «αν είχα ενημερωθεί από την αρχή για αυτή του την αντίθεση δε θα είχα προβεί καν στην ηχογράφηση κ εννοείται την κυκλοφορία του τραγουδιού»

Διαβάστε στην απάντηση του Ηλία Βρεττού

βρεττοσ.jpg
"Αποφάσισα για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία μου να κάνω μια επανεκτέλεση ενός αγαπημένου μου τραγουδιού ΑΦΟΥ πρώτα η εταιρεία μου Cobalt music, τηρώντας ΟΛΕΣ τις νόμιμες διαδιακασίες, πήρε την ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις από την ΑΕΠΙ που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.

Το γεγονός πως ΔΩΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ για αυτή μου τη "δεύτερη εκτέλεση" με καθιστούσε βέβαιο πως ήταν ενημερωμένος & πως είχε συναινέσει & ο δημιουργός & εκτελεστής του εν λόγω τραγουδιού κ. Δημήτρης Ζερβουδάκης, πράγμα το οποίο δυστυχώς δε συνέβαινε, όπως ενημερώθηκα ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ αρκετά αργότερα & αφού είχε ήδη παραχθεί ο δίσκος μου.

Παρότι λοιπόν υπάρχει έγγραφη άδεια που επιτρέπει ΝΟΜΙΜΩΣ στην εταιρεία μου να κυκλοφορήσει αυτή τη "δεύτερη εκτέλεση" & επειδή η μουσική για μένα δεν είναι χαρτιά & σφραγίδες, κρίνω πως είναι ηθικά σωστό να εκφράσω ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ (το έχω κάνει & σε προσωπικό επίπεδο τηλεφωνικώς) στον κ. Δημήτρη Ζερβουδάκη, πως λυπάμαι βαθύτατα για το γεγονός ότι αυτό που έγινε ήταν κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

Αν είχα ενημερωθεί από την αρχή για αυτή του την αντίθεση δε θα είχα προβεί καν στην ηχογράφηση κ εννοείται την κυκλοφορία του τραγουδιού ΤΟΥ.

Έχοντας απόλυτο σεβασμό στους δημιουργούς των μουσικών έργων θα ήθελα να τονίσω ολοκληρώνοντας πως δεν επιθυμώ & ούτε θα επιδιώξω σε καμία περίπτωση να ξεχαστεί ή να παραγκωνιστεί πως "Τ´ανείπωτα" άνηκαν, ανήκουν & θα ανήκουν για πάντα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο δημιουργό τους.

Με εκτίμηση,
Ηλίας Βρεττός"