Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Hollywood μετά την αποκάλυψη ότι ο James Franco «πολιόρκησε» μέσω των social media μία 17χρονη από τη Σκωτία! Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για φάρσα προκειμένου να προωθήσει τη νέα του ταινία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 35χρονος ηθοποιός συνάντησε την 17χρονη Lucy Clode έξω από το Broadway, όπου εκείνη είχε πάει για να τον θαυμάσει στην παράσταση «Of Mice and Men», ενώ ακολούθησε ο «πιπεράτος» διάλογός τους, με τον James Franco να κάνει το πρώτο βήμα.

Αν και κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει από τον James Franco ή τον εκπρόσωπό του, πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν την αυθεντικότητα των μηνυμάτων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στάλθηκαν την Πρωταπριλιά. Μάλιστα, εκτός από το έθιμο με τα ψέματα, την Πρωταπριλιά κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Franco, «Palo Alto», που βασίζεται σε βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος!

Τι κάνει κάποιους να μιλούν για στημένο και κακόγουστο διαφημιστικό κόλπο;
Η υπόθεση της ταινίας αφορά στο ειδύλλιο μεταξύ ενός ανύπανδρου πατέρα (James Franco) που εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρ��υ σε Λύκειο και μίας μαθήτριας (Emma Roberts) η οποία είναι μέλος της ομάδας!