​Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το τέλος του γάμου της Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Χθες, σας γράψαμε από το star.gr, πως δημοσίευμα ήθελε την 41χρονη ηθοποιό να έχει on&off σχέση με τον 37χρονο frontman των «Coldplay».

Οι δυο τους κοινώς έκαναν τη ζωή τους, έχοντας ερωτικές περιπέτειες με άλλους, χωρίς να νοιάζονται που ο ένας απατά τον άλλον.

pair.jpg
Σήμερα, νέο δημοσίευμα του «Us Weekly» βλέπει το φως, σύμφωνα με το οποίο η Gwyneth ήταν μια αυταρχική και ψυχαναγκαστική σύζυγος αλλά και μητέρα, η οποία υποτιμούσε τον Chris Martin, και καταπίεζε τα παιδιά της:

«Έμοιαζε σαν διευθύντρια σχολείου στο γάμο της. Έβριζε τον Chris και τον αποκαλούσε “ηλίθιο”. Είχε μανία με τον έλεγχο, και ο Chris δεν το άντεχε άλλο».

us.jpg
Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα, πως η 41χρπνη star ήθελε όλη της η οικογένεια να είναι «στρατιωτάκια»:

«Επιθυμία της ήταν όλοι τους, συμπεριλαμβανομένων και των δυο παιδιών της, να ακολουθούν μια συγκεκριμένα δίαιτα, χωρίς γλουτένη, που θα τους άφηνε μια μικρή αίσθηση πείνας».

gw1.jpg
Από την άλλη, ο Chris Martin ήταν πιο «άνετος» με αυτά τα θέματα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κοντράρονται με τη σύζυγό του.

Αφήστε που η 41χρονη star δεν δίσταζε να φλερτάρει μπροστά του με άλλους άνδρες, «ψαρεύοντας» κομπλιμέντα για το κορμί της.

Μ΄αυτά και μ΄αυτά, στο τέλος κατέληξαν χώρια, αν και παρέμειναν φίλοι!