Αν νομίζατε πως τα κάλλη δεν αποκτώνται με κόπο, η απόλυτη σεξοβόμβα Marilyn Monroe, έρχεται να σας διαψεύσει!

mar1.jpg
Τι κι αν η Marilyn διέθετε φυσική ομορφιά και απίστευτες αναλογίες;

mar2.jpg
Πενήντα ΚΑΙ χρόνια μετά το θάνατό της, το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες της ξανθιάς ηθοποιού, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της.

mar3.jpg
Όπως θα δείτε κι εσείς, η Marilyn ιδρώνει κάτω από τη μπάρα κάνοντας «καθίσματα» και βάρη στον πάγκο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, να δείξει στον κόσμο ποιο πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί.

mar4.jpg
Στο περιοδικό,η Marilyn είχε μιλήσει και για την… «παράξενη» δίαιτα της, αφού κάθε πρωί έπινε ένα ζεστό γάλα με αυγό σαντιγί, ώστε να παίρνει ενέργεια!

mar5.jpg
Οι φωτογραφίες, τραβήχτηκαν στις 7 Απριλίου 1952 από το περιοδικό «Life», από τον Philippe Halsman, με τον τίτλο «Οι Άντρες προτιμούν τις ξανθιές».

mar6.jpg
Μάλιστα ο φωτογράφος, αναφέρει πως η Marilyn είχε απολαύσει τότε την φωτογράφισή της, ενώ φλέρταρε με τους άντρες που ήταν παρόντες, μιας και «το sex appeal της ήταν το όπλο αλλά και η άμυνά της».

mar7.jpg
Αφήστε που ο Philippe Halsman, θυμάται ακόμα και σήμερα πως στο σπίτι της είχε δει β��βλία που δεν περίμενε να συναντήσει, όπως Φροϋντ, Ντοστογιέφσκι, και άλλους μεγάλους συγγραφείς.