​Μπορεί Gwyneth Paltrow και Chris Martin να πήραν διαζύγιο μετά από ΔΕΚΑ χρόνια γάμου, αλλά φαίνεται πως αυτή η σχέση είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, μιας και οι δυο τους είχαν έναν… «ανοιχτό» γάμο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People», η 41χρονη ηθοποιός με τον 37χρονο frontman των «Coldplay», μπορεί να ήταν παντρεμένοι, αλλά είχαν on&off σχέση.

article-2595174-1C90FA4200000578-521_634x514.jpg
Το περιοδικό που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου, αναφέρει πως οι δυο τους είχαν «ανοιχτή» σχέση, ενώ η Paltrow δεν νοιαζόταν ιδιαίτερα που ο Martin την απατούσε.

Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλοντος τους, Paltrow και Martin ήθελαν να κάνουν πράγματα χωριστά, κάτι το οποίο θεωρούσαν πολύ φυσιολογικό.

Στο διάστημα αυτό όπως είναι φυσικό, κατέληξαν και σε… «ξένες» αγκαλιές, μιας και δημοσιεύματα ήθελαν τον Chris Martin να έχει ερωτική περιπέτεια τόσο με την Helena Christensen, όσο και με την Kate Bosworth.

article-2595174-1C91C7E300000578-480_634x740.jpg
Η πρώτη το αρνήθηκε κατηγορηματικά, αλλά η δεύτερη αρνήθηκε ν΄απαντήσει.

Και η Gwyneth Paltrow όμως, λέγεται πως είχε… «περιπετειούλες» με τους Jeffrey Soffer, Brad Falchuck, και Kevin Yorn.

Ο τελευταίος τα αρ��ήθηκε όλα, αλλά οι άλλοι δυο ακόμα δεν έχουν απαντήσει.

πεοπλε.jpg
Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Paltrow δεν ενδιαφερόταν για τα «παιχνιδάκια» του Martin, μιας και «ποτέ δεν υπήρξε ζηλιάρα ή κτητική. Η φιλοσοφία της ήταν πάντα πως είμαστε ενήλικες και κάνουμε τις επιλογές μας».

Τέλος, λέγεται έντονα πως η 41χρονη ηθοποιός είχε πολύ άγχος που μεγάλωνε. Επομένως επεδίωκε το φλερτ, ώστε να νιώθει πως έτσι περνά ακόμα η μπογιά της, και πως η ομορφιά της κυριαρχεί ακόμα.

Κάπως έτσι λοιπόν, λίγο το ένα.. λίγο το άλλο… δεν άργησε να έρθει και το ΤΕΛΟΣ στο γάμο τους, με πολλούς να λένε πως… και πολύ κράτησε.

Το ζευγάρι πάντως, μετά το χωρισμό έχει κρατήσει άριστες φιλικές σχέσεις, μιας και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.