Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την πρόθεση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να διαγράψει τον Μάρκο Σεφερλή από μέλος του. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι μετά από συνέλευση που έγινε τελικά δεν τον διέγραψε αλλά τόνισε ότι ότι ο ίδιος έχει σκοπό να παραιτηθεί αφού το "Σωματείο δεν του έχει σταθεί ποτέ σε ο,τιδήποτε"

«Έγινε η συνέλευση την Κυριακή από ότι έμαθα. Πάρθηκε η απόφαση. Δεν με διέγραψαν τελικά. Ήθελαν να με διαγράψουν διότι κάποιοι θεωρούν ότι δεν τ��ιριάζει να είμαι και εργαζόμενος και εργοδότης-επιχειρηματία. Δεν ξέρω αν νομικά ισχύει αυτό. Απαγορεύεται για κάποιους γιατί όταν ένας εργαζόμενος αγωνίζεται για τα δικαιώματά του πάει υποτίθεται κόντρα στην εργοδοσία, δεν μπορεί να είναι και εργαζόμενος και εργοδότης. Βέβαια πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα όπως το ότι πληρώνω κανονικά τους εργαζόμενους, βάζω τα ένσημα και πως λειτουργεί σε περιπτώσεις όπως η απεργία των ηθοποιών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Όπως ξεκαθάρισε, ο ίδιος λειτουργεί ως ηθοποιός. «Αναγκάστηκα να κάνω τον επιχειρηματία γιατί αυτά που έχω στο μυαλό μου δεν μπορεί να τα πληρώσει ο κάθε επιχειρηματίας, γιατί εγώ σκέφτομαι τρελά πράγματα που κοστίζουν και από την άλλη πολλές φορές που δούλεψα σαν εργαζόμενος δεν πληρώθηκα και ποτέ δεν πήρα τα ένσημά μου» είπε και πρόσθεσε: «Βέβαια ποτέ το Σωματείο δεν ήταν δίπλα μου, όπως και σε κανέναν συνάδελφο, να τρέξει, να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ηθοπο��ών. Βλέπουμε τόσα πράγματα γίνονται. Στα σίριαλ είναι ακόμα απλήρωτοι οι ηθοποιοί. Δεν έχει ασχοληθεί το Σωματείο να κατακτήσει κάποια πράγματα»

«Αν το πρόβλημά τους είναι αν εγώ είμαι και ηθοποιός και επιχειρηματίας, προτιμώ να μην είμαι στο Σωματείο. Ήδη βγήκε η απόφαση, δε με διαγράψαν , αλλά εγώ θα παραιτηθώ, δε με ενδιαφέρει, δε μου έχει σταθεί ποτέ το Σωματείο σε οτιδήποτε.» κατέληξε.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...