​«Πόλεμος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ Angelina Jolie και Charlize Theron, με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη ότι… την αντιγράφει και την δεύτερη να... ανταποδίδει στα ίσα!

Τα «πηγαδάκια» του Hollywood έχουν πάρει «φωτιά» με τις φήμες που θέλουν την Angie έξαλλη με την συνάδελφό της, θεωρώντας πως οι επιλογές που κάνει στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή αντιγράφουν τις δικές της.

«Δεν υπάρχει αγάπη που χάθηκε ανάμεσά τους. Είναι πεπεισμένη πως η Charlize αντιγράφει κάθε της κίνηση και έχει γίνει τρελή», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον της Angelina.

Εκτός του ότι και οι δύο ηθοποιοί έχουν βραβευτεί με Όσκαρ και έχουν προχωρήσει σε υιοθεσία, αμφότερες υποδύονται τις κακές στις ταινίες, ενώ η Charlize ετοιμάζεται να κάνει με τον σύντροφό της, Sean Penn, παρόμοιες φιλανθρωπικές ενέργειες με τους Brangelina…

Για την ιστορία, η Charlize άρχισε να εργάζεται για τον ΟΗΕ το 2008, λίγα χρόνια μετά την συνεργασία του Οργανισμού με την Angelina και το 2011 υιοθέτησε τον γιό της, Jackson, έξι χρόνια μετά την υιοθεσία της Zahara από την συνάδελφό της. Aπό την άλλη, η Angelina υποδύεται την κακιά μάγισσα Maleficent το 2014, δύο χρόνια μετά τον ανάλογο ρόλο της Charlize στο «Η Χιονάτη Και Ο Κυνηγός»...

Συμπτώσεις ή, όντως, λόγοι για να «σφάζονται» οι δύο stars του Hollywood;