​Μπορεί η καριέρα της Scarlett Johansson να εκτινάχτηκε στα ύψη μέσα από τους sexy ρόλους τους οποίους έχει υποδυθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η 29χρονη ηθοποιός βαρέθηκε τον χαρακτηρισμό sexy και θέλει πλέον να τον… αποποιηθεί.

s1.jpg
Σε συνέντευξη της στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «The Wall Street Journal», η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος από τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, λέει πως:

«Δεν θέλω να είμαι πλέον η αφελής sexy γυναίκα. Είναι ωραία η λάμψη, αλλά δεν με ενδιαφέρει να είμαι μια ζωή το αντικείμενο του πόθου. Γιατί αυτό δεν διαρκεί».

s2.jpg
Αυτό που όπως είπε την ενδιαφέρει, είναι να έχει μια αξιόλογη καριέρα, την οποία θα μπορεί να συνδυάσει με την οικογενειακή ζωή.

«Θέλω να μπορώ να ισορροπήσω καριέρα και οικογένεια, ώστε να μπορώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά και να κάνω μια ταινία το χρόνο, ή έστω να δουλεύω μόνη μου, και να κάνω θέατρο. Θέλω να μπορώ να τα έχω και να τα κάνω όλα! Αν και ακούγεται εγωιστικό».

s3.jpg
Άλλωστε όπως είπε, «μου φαντάζει αγχωτικό να μην μπορείς να περάσεις χρόνο με την οικογένεια σου, επειδή συνεχώς κυνηγάς την επιτυχία».

s4.jpg
Ωστόσο όπως είπε, γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να κάνει και μερικές θυσίες:

«Δεν είναι εύκολο να είσαι εργαζόμενη μητέρα», αποκαλύπτοντας ότι «στα άμεσα σχέδια μας, είναι κάποια στιγμή να παντρευτούμε».