Στον επί 13 χρόνια σύντροφό της, Mick Jagger, άφησε όλη την περιουσία της η L’Wren Scott, που αυτοκτόνησε με ένα φουλάρι το οποίο έδεσε σε πόρτα του διαμερίσματός της!

Μία ημέρα μετά την επιμνημόσυνη τελετή και την αποτέφρωσή της, δημοσιεύματα φέρνουν στο φως την διαθήκη της Scott και επισημαίνουν πως ο 70χρονος ρόκερ είναι πλέον κατά τουλάχιστον 6,5 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος.

«Αφήνω όλα μου τα κοσμήματα, τα ρούχα, τα έπιπλα, τα αυτοκίνητα και κάθε λογής προσωπικό αντικείμενο στον Michael Philip Jagger», αναφέρει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διαθήκη, στην οποία ουδεμία αναφορά γίνεται σε συγγενείς της 49χρονης σχεδιάστριας, όπως ο αδερφός και τα δύο ανίψια της.

To ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της Scott είναι το διαμέρισμά της στην περιοχή Chelsea, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 5,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η αξία των υπόλοιπων αντικειμένων που άφησε στον σύντροφό της.

«Δεν γνωρίζω ότι είχε κάνει διαθήκη», σχολίασε ο αδερφός της σχεδιάστριας, Randall Bambroug, ο οποίος σκοπεύει να ενταφιάσει μέρος από τις στάχτες της δίπλα στους γονείς τους, στην γενέτειρά τους, την Utah.

article-scott3-0317.jpg