​Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Χωραφάς μιλώντας για τον εθισμό του στο αλκοόλ αλλά και το γεγονός ότι είχε δοκιμάσει χασίς.

«Ναι (εννοεί έχω δοκιμάσει χασίς). Ο καθένας έχει διαφορετική αντίδραση σε κάθε ουσία. Πραγματικά είναι ένα ταξίδι για να μάθεις να το ελέγχεις. Όλα είναι γιατρικό και ταυτόχρονα δηλητήριο. Το κάθε δηλητήριο σε μια καλή δόση είναι γιατρικό. Το κάθε γιατρικό σε μια κακή δόση είναι δηλητήριο» παραδέχεται ο δημοφιλής ηθοποιός και εξηγεί:

«Ξέφυγα είτε από το ποτό είτε ακόμα από το χασίς, γιατί δεν λειτουργούσα όσο καλά έπρεπε στη ζωή μου γενικώς. Δεν ήμουν ευτυχισμένος».

xorafas.JPG

Τέλος, για το αν φλέρταρε με τον αλκοολισμό έστω και για μικρό διάστημα, ο Γιώργος Χωραφάς αποκαλύπτει: «Ναι. Δεν το θεωρούσα βέβαια αλκοολισμό. Έζησα μεθυσμένος για πολύ καιρό μέχρι που αρρώστησα. Με πείραξε παθολογικά το ποτό. Το κορμί είπε "ήμαρτον"! Δεν ήταν ακριβώς αλκοολισμός, γιατί σ' αυτήν τη συνθήκη αισθάνεσαι την εξάρτηση. Είμαι τυχερός ίσως γιατί το σώμα και το ��νεύμα μου απεχθάνονται κάθε μορφής εθισμό. Με προστατεύει κάτι. Κάθε φορά που αισθάνομαι εξαρτημένος από οτιδήποτε, το κόβω μαχαίρι».