​Τον Σκορπιό ετοιμάζεται να επισκεφτεί στις 4 Ιουνίου η Beyonce, προκειμένου να τραγουδήσει για την κόρη του ιδιοκτήτη του νησιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Η 32χρονη star, αναμένεται να πατήσει το πόδι της στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, έναντι… αδράς αμοιβής, ώστε να τραγουδήσει το «Happy Birthday» στα γενέθλια της κόρης του Ριμπολόβλεφ, Αικατερίνα.

Βλέπετε, ο Ρώσος μεγιστάνας δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της 25χρονης κόρης του, σκορπώντας κάτι εκατομμύρια ευρώ προκειμένου στην λαμπερή γιορτή να δώσει το «παρών» και η Beyonce.

Εκτός πάντως από τη διάσημη star, στο Σκορπιό θα δούμε και προσωπικότητες του διεθνούς jet set, γαλαζοαίματους, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μονακό που ανήκει στον Ριμπολόβλεφ.

Το μενού θα περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ, και χαβιάρι, ενώ οι καλεσμένοι θα πίνουν τοπικά κρασιά αλλά και γαλλικές σαμπάνιες.

Κάποιοι λένε μάλιστα, πως στη λίστα με τους καλεσμένους θα βρίσκεται και η Αθηνά Ωνάση μιας και εκείνη έκανε την πρόταση στην κόρη του Ρώσου μργιστάνα ν΄αγοράσει το νησί.

Η Αικατερίνα πάντως, έχει σπεύσει από τώρα στο νησί ώστε να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες.

Όσο για τη μεγάλη γιορτή που θα στηθεί το καλοκαίρι; Την επιβεβαιώνει και ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Στάθης Ζαβιτσάνος, χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.