​Έχουμε δει κι έχουμε δει κόσμο να χωρίζει «πολιτισμένα», αλλά η περίπτωση της Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin, τα ξεπερνά όλα!

Το ζευγάρι, όπως σας γράψαμε από το star.gr, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ΔΕΚΑ χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

Ωστόσο, σε ανακοίνωση τους, τόνισαν ότι το διαζύγιο είναι φιλικό, ότι αγαπιούνται, και το κυριότερο πως παραμένουν οικογένεια πάνω απ΄όλα.

  • ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

Στις παρακάτω φωτογραφίες, βλέπετε το πρώην ζευγάρι πριν από λίγους μήνες στις Μπαχάμες, να απολαμβάνει ειδυλλιακές διακοπές στο νησί με τα δυο του παιδιά.

Τίποτα ανάμεσα τους δεν μαρτυρούσε πως ο γάμος τους περνά σοβαρή κρίση.

ψ1.jpg
Το ίδιο καταλαβαίνει κανείς και στις φώτο από την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο.

ψ2.jpg
Η 41χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος frontman των «Coldplay», είχαν δώσει το «παρών» σε gala για τα θύματα του τυφώνα της Αϊτής στο Beverly Hills, δείχνοντας πολύ «κοντά» ο ένας στον άλλον.

ψ3.jpg
Πολλοί είχαν σχολιάσει τότε πως συμπεριφέρονταν σαν… «δυο ερωτευμένοι πιγκουίνοι», με το χαμόγελο να μην φεύγει ��τιγμή από τα χείλη τους.

ψ4.jpg
Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε. Ο Chris Martin για να επισφραγίσει το… χωρισμό τους, έκανε δώρο στην Gwyneth Paltrow ένα πίνακα της Mila Furstova, ο οποίος απεικονίζει την πτήση ενός πουλιού, με τον πίνακα να συμβολίζει τη νέα κατάσταση στη ζωή τους.
ψ5.jpg