​Ο Νίκος Καρβέλας τα τελευταία δύο χρόνια άφησε την Ελλάδα και ζει πλέον στην ονειρική Νέα Υόρκη φτιάχνοντας εντυπωσιακά ελληνικά εδέσματα για σταρ του Χόλυγουντ.

1484721_549303221852601_2140004041_n.jpg
Ο ίδιος είναι πολύ ευτυχισμένος που κάνει το επάγγελμα που αγαπά και μέσα από αυτό έχει γνωρίσει και πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ!

«Φυσικά και έχουν έρθει και αυτό με τιμάει πολύ. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται αστέρες του Χόλυγουντ. Για παράδειγμα έχει έρθει να φάει η Madonna, η Rihanna,η Ashanti( R&B), η Chris Cornell, ο David Blane, η Selita Banks, ο άσσος του ποδοσφαίρου Πελέ και πολλοί άλλοι.»

Στη Νέα Υόρκη όπως είπε ζει τα τελευταία δυο χρόνια:

«Τα τελευταία δύο χρόνια ζω και εργάζομαι στη Νέα Υόρκη ύστερα από μία πολύ σημαντική πρόταση να αναλάβω έναν όμιλο ελληνικών εστιατορίων».

Τι προτίμησε να φάει η pop star Madonna;

«Θυμάμαι τι έχει φάει το 90% των πελατών μου και αυτό γιατί μαγειρεύω για τον καθένα ξεχωριστά γνωρίζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες ή ιδιαιτερότητες. Είναι ενοχλητικό, πελάτες που έρχονται συχνά να τους ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα δοκιμάσουν ποτέ. Η Μαντόνα προτίμησε να φάει για πρώτο πιάτο μία σαλάτα από ψητά λαχανικά και για κυρίως πιάτο ψάρι ψητό στη σχάρα. Βέβαια έκανε και μία μικρή ατασθαλία δοκιμάζοντας μουσακά από αστακό. Εκεί ήταν που είδα την έκπληξη στο πρόσωπο της. Ένιωσα πολύ όμορφα που είμαι Έλληνας και έκανα μία διεθνή σούπερ σταρ να σοκαριστεί με μία τόσο ιδιαίτερη γεύση».
karvelas-chef-cover.jpg