​Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά μίλησε πρώτη φορά ο ράπερ «Ταραξίας», κατά κόσμον, Γιώργος Γκόγκας.

Ο γνωστός ράπερ τον οποίο πολλοί θυμάστε από τη συμμετοχή του στους «Going’ Through» και το «Family the Label», δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει ζήσει την κόλαση των ναρκωτικών, από την οποία και κατάφερε να ξεφύγει:

«Για μια περίοδο της ζωής μου είχα μπλέξει με τα ναρκωτικά. Ήμουν εθισμένος, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ. Ευτυχώς το άφησα πίσω μου. Πάνε παραπάνω από δυο χρόνια που δεν έχω καμία σχέση. Βέβαια αυτό το πράγμα είναι μια διαρκής πάλη», λέει ο «Ταραξίας», ο οποίος πλέον δηλώνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

images.jpg

  • Η επαφή του με τα ναρκωτικά, ξεκίνησε στην εφηβεία:

«Πολλοί δοκιμάζουν σε αυτές τις ηλικίες. Άλλωστε τα ναρκωτικά είναι παντού. Τότε μπήκαν και στη δική μου ζωή. Μετά βγήκαν, και αργότερα ξαναμπήκαν. Στη φάση που βρίσκομαι τώρα, θεωρώ ότι έχω απαλλαγεί οριστικά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι καθαρός εδώ και πολύ καιρό».

taraxias3.jpg

  • ΤΟ «ΧΩΣΙΜΟ» ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ:

Ο «Ταραξίας» αποχώρησε το 2009 από τους «Goin’ Through» και το «Family the Label» γιατί όπως λέει, «από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε καλές σχέσεις, ιδιαίτερα με το Βουρλιώτη. Όταν ανεβαίνει κάτι, αρχίζουν οι εγωισμοί, μπαίνουν στη μέση τα χρήματα και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Στη δική μας περίπτωση είχε δημιουργηθεί μια ομάδα δέκα ατόμων η οποίοι αποχώρησαν σταδιακά. Πιστεύω πως ο Νίκος Βουρλιώτης προωθούσε περισσότερο τον εαυτό του και μας ήθελε σαν αυλικούς του», καταλήγει.