Μήνυμα σε όσους της συμπαραστέκονται και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον Τόμας έναν χρόνο μετά το τραγικό συμβάν που του στέρησε τη ζωή έστειλε η σύντροφός του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου μέσα από την εκπομπή «αποκαλυπτικά» του «Ε».

«Δεν ήθελα να μιλήσω ή να εμφανιστώ στην εκπομπή γιατί μου είναι δύσκολο, τρομακτικά δύσκολο. Αυτό που θα ήθελα σε παρακαλώ να μεταφέρεις στους φίλους που παρακολουθούν την εκπομπή σου και που συνεχίζουν να αγαπούν τον Τόμας, είναι να κυνηγούν αυτό που θέλουν. Να το κάνουν τώρα και όχι αύριο. Και να στέκονται πάντα δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη τους. Όχι από λύπηση αλλά από αγάπη για το διπλανό τους. Όλα αυτά που έκανε και ο Τόμας και που προσπαθώ να κάνω κι εγώ» είπε η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

«Επίσης μια αγαπημένη του φράση: "Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..." από τον Τσε Γκεβάρα. Είναι πολύ συγκινητικό ότι ακόμα και σήμερα, πολλοί άνθρωποι, νέα παιδιά επικοινωνούν μαζί μου, μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόμας. Κανείς δεν τον ξεχνάει» κατέληξε στο μήνυμά της.