​Ο Αντώνης Καφετζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια» και σε συνέντευξη του μιλά για του «Ακάλυπτους» που οδήγησαν τη χώρα μας στο γκρεμό αλλά και για την επίθεση του Δήμου Βερύκιου στον Αύγουστο Κορτώ.
«Μεγαλώνω... Μεγάλωσα. Αν ήταν όλα ρόδινα, μπορεί και να μην έκανα τηλεόραση. Ωστόσο, κάνω και χαίρομαι για αυτή την ευπρόσωπη δουλειά, που γίνεται με πολύ μεράκι» παραδέχεται σχετικά με την επιστροφή του ο ηθοποιός.
Είχε μεγάλη επιτυχία ως «Ακάλυπτος» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», αλλά για τους «Ακάλυπτους» πολιτικούς που προέκυψαν στην πορεία, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρει: «Κι είναι αυτοί οι "Ακάλυπτοι" που μας οδήγησαν στον γκρεμό και έφεραν έναν ολόκληρο λαό σε ένα τεράστιο πανικό. Το κακό είναι ότι ελάχιστοι από αυτούς το πλήρωσαν...»
Τέλος, σχετικά με το σκηνικό που έγινε μεταξύ Δήμου Βερύκιου και Αύγουστου Κορτώ και είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο facebook για την αγωγή του δεύτερου στον πρώτο “ Εύγε. Και αν μπορώ να συμβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις, είμαι παρών και πρόθυμος", ο ίδιος εξηγεί:
«Έγινα έξαλλος με τον Βερύκιο και αναφέρθηκα στην ηλίθια αυτή επίθεσή του. Του έπρεπε πιο άγριο κράξιμο και γιαούρτωμα».