​«Κάποτε είχα φτερούγες, ήταν δυνατές, μου τις έκλεψαν…», λέει η Angelina Jolie στο νέο τρέιλερ της ταινίας «Maleficent», στο οποίο την βλέπουμε να πετάει!

Η ηθοποιός ενσαρκώνει την κακιά μάγισσα και το νέο βίντεο αποκαλύπτει γι�� πρώτη φορά όλο το μεγαλείο της μεταμόρφωσής της, καθώς, εκτός από τα κέρατα στο κεφάλι, έχει τεράστιες μαύρες φτερούγες.

angelina-jolie-maleficent-lg.jpg

«Η ηρωίδα που κάνω είναι σκοτεινή. Αλλά πώς αφηγείσαι μια ιστορία για κάποια που καταριέται ένα μωρό; Είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κανείς. Αλλά νομίζω ότι το σενάριο δείχνει μια πολύ βαθιά κατανόηση», λέει η Angelina στην εφημερίδα «USA Today» για τον ρόλο της και συνεχίζει: «το σκεπτικό δεν ήταν να βρούμε πώς θα κάνουμε διασκεδαστικό ένα κακό χαρακτήρα, αλλά τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους κακούς, κι επιθετικούς και μοχθηρούς. Τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί που να την κάνει να έλθει στο παλάτι να δει το μωρό; Δεν ήταν καλεσμένη, άρα, μήπως ήταν οργισμένη;».

Από το νέο τρέιλερ της ταινίας, που θα βγει στις αίθουσες στο τέλος του μήνα, βλέπουμε ότι η Maleficent ήταν κάποτε μια καλή νεράιδα με φτερά, που προστάτευε τον κόσμο, πριν μετατραπεί σε κακιά μάγισσα…

Δείτε στα βίντεο την Angelina να πετάει ως Maleficent!