Μπορεί η σύντροφος του Mick Jagger να χρωστούσε συνολικά 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πριν αυτοκτονήσει ζούσε μια υπερπολυτελή ζωή, την οποία «πόσταρε» στο Instagram, στους συνολικά 11.000 followers της.

λ1.jpg
Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που μοιραζόταν στα social media η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας, περνούσε τη ζωή της κάνοντας εξωτικές διακοπές, ταξιδεύοντας με το τζετ σε διάφορα μέρη της γης, άλλοτε με τον Mick Jagger, και άλλοτε μόνη της.

λ2.jpg
Αν και τα δημοσιεύματα θέλουν τη Scott να υπέφερε από κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα έχοντας αυτοτραυματιστεί πριν αυτοκτονήσει, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στις φώτο που ανέβαζε στο Instagram, δείχνοντας μια ευτυχισμένη γυναίκα, χωρίς έννοιες και άγχη.

λ3.jpg
Μάλιστα, παρά την υπερχρεωμένη της επιχείρηση για την οποία λέγεται πως δεν είχε ζητήσει καμία οικονομική βοήθεια από τον «γερόλυκο» της ρ��κ, η L’Wren δεν θυσίαζε την καλοπέραση της.

λ4.jpg
Ένα από τα τελευταία της ταξίδια μάλιστα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ήταν μια ρομαντική απόδραση με τον Mick Jagger στην Ινδία, τον περασμένο Οκτώβριο.
λ5.jpg