​Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα, για τέσσερις ώρες και στο σπίτι της Αγγελικής Ηλιάδη, θα μπορούν να βλέπουν το εγγονάκι τους οι γονείς του αδικοχαμένου Μπάμπη Λαζαρίδη, όπως ορίζει δικαστική απόφαση!

Η απόφαση εκδόθηκε μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η οικογένεια το περασμένο Καλοκαίρι και εκδικάστηκαν τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας πως η τραγουδίστρια δεν τους επέτρεπε να έχουν επαφές με τον μικρό Μπαμπίνο και, μάλιστα, είχαν να τον δουν από το Καλοκαίρι του 2009!

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι γονείς του Μπάμπη Λαζαρίδη μπορούν να βλέπουν τον εγγονό τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, για τέσσερις ώρες, στο σπίτι της Αγγελικής Ηλιάδη, ενώ παρούσα θα μπορεί να βρίσκεται η ίδια.

Παράλληλα, θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον εγγονό τους κάθε πρώτη και τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα.

«Από την μία αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί εκεί που δεν βλέπαμε καθόλου το παιδί, έστω κι έτσι θα μπορούμε να έχουμε κάποια σχέση μαζί του. Από την άλλη όμως, εμείς δεν έχουμε τώρα πια κανένα τρόπο επικοινωνίας με την Αγγελική Ηλιάδη, αφού όσα είχε στο παρελθόν τα έχει αλλάξει, όπως και το σπίτι που ξέραμε ότι μένει, αφού τώρα πια έχει μετακομίσει», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η μητέρα του αδικοχαμένου επιχειρηματία, Μαρία Λαζαρίδη.