Όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, πλούσια είναι τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες που θέλουν τη Θεσσαλονικιά βουλευτή Έλενα Ράπτη να έχει σχέση με τον Κύπριο τραγουδιστή, Λούκα Γιώρκα.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος και πως έχει σχέση με την Έλενα, ενώ η βουλευτής δεν είχε μιλήσει για τη σχέση τους… ως τώρα.
Σήμερα, η Έλενα Ράπτη μίλησε για πρώτη φορά, παραδεχόμενη έμμεσα πως όντως η σχέση με τον τραγουδιστή υφίσταται απλά δεν της αρέσει να μιλά γι’ αυτήν δημόσια.
«Ξέρω πόσο πολύ ενδιαφέρεστε και νοιάζεστε για μένα. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητα μου, το ότι είμαι στην πολιτική και γι’ αυτό τον λόγο δεν πρέπει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Κάθε άλλο. Νομίζω η αλήθεια του κάθε ανθρώπου θα πρέπει να είναι φανερή» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα και πρόσθεσε:
«Ωστόσο έχει να κάνει με μια δική μου προσωπική ανάγκη να μην προσδιορίζω αυτά που ζω. Έχει να κάνει με μένα. Δεν νιώθω την ανάγκη αυτή τη στιγμή να κουβεντιάσω γι΄αυτό δημόσια. Ίσως είναι όλα όσα έχω περάσει, ίσως έχω τρομάξει λίγο από τη δημοσιότητα που δεν μπορώ να ελέγξω, γι’ αυτό το λόγο επιλέγω να είμαι πιο σιωπηλή, χωρίς να κρύβομαι».
Πάντως στα σχόλια του ότι είναι «πολύ ταιριαστό ζευγάρι» η βουλευτής απάντησε: «Να είστε καλά! Ευχαριστούμε για τα καλά σας σχόλια!».