​Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνούσε η σύντροφος του Mick Jagger, L'Wren Scott, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της με ένα φουλάρι, μέσα στο διαμέρισμά της: όπως αποκαλύπτεται, η 49χρονη σχεδιάστρια είχε κατάθλιψη και είχε αυτοτραυματιστεί λίγες εβδομάδες πριν την αυτοκτονία!

Την ώρα που αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο της σχεδιάστριας, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

«Η L'Wren είχε κάποια μικρά προβλήματα, αλλά και θέματα σχετικά με τον Mick και την θέση της στην οικογένεια. Φαινόταν να πάσχει από κατάθλιψη», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τον Rolling Stones, αποκαλύπτοντας ότι σχεδόν ένα μήνα πριν την αυτοκτονία, η 49χρονη είχε αυτοτραυματιστεί!

Μάλιστα, η ίδια πηγή επισημαίνει πως η σχεδιάστρια δεν πήγε στο baby shower που έκανε η κόρη του Mick Jagger, Jade και την κορούλα της, Assisi, στο Λονδίνο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Πληροφορίες θέλουν την άτυχη γυναίκα να μην αντέχει άλλο τον ρόλο της συντρόφου αντί για εκείνον της συζύγου, έπειτα από 12 χρόνια στο πλευρό του «γερόλυκου της ροκ».

Εκτός από το να τον στηρίζει ηθικά και ψυχολογικά, τα τελευταία ��ύο χρόνια η L'Wren σχεδίαζε τα ρούχα του αγαπημένου της. Πάντως, αποφάσισε να μείνει μόνη στο μοιραίο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, αντί να ακολουθήσει τον Mick στην Αυστραλία για να ζήσει μαζί του την «μαγεία» της περιοδείας…