Οι φωτογραφίες της από τις τελευταίες της εμφανίσεις έχουν «φουντώσει» τις φήμες ότι έχει βρει πλέον άλλη αγκαλιά…Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τη… σχέση της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά χωρίς βέβαια να την επιβεβαιώνει ούτε να την διαψεύδει.

ΚΑΓΙΑ 1.jpg
«Τι θέλεις να σου πω τώρα για αυτό; Δεν είμαι έτοιμη να ανακοινώσω κάτι αλλά ξέρετε τι άνθρωπος είμαι. Όταν είναι η σωστή στιγμή δεν έχω θέμα να μιλήσω. Ποτέ δεν έχω κρύψει τίποτα, ποτέ δεν έχω πάει γύρω-γύρω, αλλά δεν μπορώ και να πιεστώ να πω κάτι, το οποίο ακόμη δεν είναι όπως νομίζετε πως είναι. Οπότε τι να κάνω; Γνέφω. Ούτε να κρύβομαι θέλω, ούτε να μην περνάω καλά, ούτε να μην βγαίνω. Είμαι νομίζω πολύ συνεπής με τους δημοσιογράφους και όταν έχω κάτι να πω που πρέπει να πω θα το κάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

καγια 2.jpg
Πάντως, όπως λέει η ίδια, μετά το χωρισμό της θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά χωρίς...άγχος. «Και ποιος δεν θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του; Αλλά δεν αγχώνομαι εγώ με αυτά τα πράγματα καθόλου. Ούτε πρέπει κανείς να αγχώνεται. Πιστεύω πως τη σωστή στιγμή και όταν είμαστε έτοιμοι, μαγνητίζουμε αυτά που θέλουμε. Αν πιστεύουμε στην καλή ενέργεια, στο Θεό και σε ό,τι πιστεύει ο καθένας, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν, να αποκτούμε μια ηρεμία, μια ησυχία και τότε μαγνητίζουμε αυτό που πρέπει τη συγκεκριμένη στιγμή. Ακόμα και αν είναι αρνητικό και μας πάει λίγο πίσω, αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να μάθο��με κάτι. Όχι γιατί είμαστε άτυχοι ή κακοί. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, τις συγκυρίες και τη ζωή»

ΚΑΓΙΑ 3.jpg
Το διαζύγιό της με τον Νίκο Κριθαριώτη μπορεί να έπεσε σαν βόμβα στη showbiz αλλά πλέον για τη Βίκυ Καγιά "αυτό το κεφάλαιο" έχει τελειώσει.

καγια 4.jpg
«Όλα είναι μες στη ζωή. Εννοείται πως και το πάλεψα. Ποιος δεν το παλεύει; Πριν τελειώσει οποιαδήποτε σχέση, είτε είναι ερωτική, είτε φιλική είτε επαγγελματική, δουλεύεται. Δεν λες έτσι “αντε γεια”. Είμαι και Καρκίνος εγώ» αναφέρει και προσθέτει: «Κοίτα όταν δεν περνάς χρόνο με έναν άνθρωπο δεν είσαι εσύ μόνο υπαίτιος είναι και οι δύο. Δεν περνούσαμε σχεδόν καθόλου χρόνου μαζί. Ήταν κάτι που δεν δούλεψε, που δεν ταίριαξε. Μπήκαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και απλά δεν λειτούργησε. Το τι συνέβη μέσα στη σχέση προτιμώ να μην το συζητήσω, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός, είναι ξεχασμένο. Για μένα είναι κλεισμένο αυτό το κεφάλαιο. Ούτε που το σκέφτομαι πια»