Τι κι αν αμφότεροι δηλώνουν δεξιά κι αριστερά πως δεν «τρέχει» κάτι μεταξύ τους; Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου δεν χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί, με τον φωτογραφικό φακό να τους «τσακώνει» σε ραντεβουδάκι στην Αθήνα!

Να περπατούν αγκαλιά και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά εθεάθησαν την περασμένη Τρίτη, στο Γκάζι, οι δύο ηθοποιοί, που φαίνεται ότι δεν τους απασχολούσαν και πολύ τα δεκάδες βλέμματα που έπεφταν πάνω τους.

image1 (540x592).jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αλέξης και Τόνια διέσχισαν χεράκι – χεράκι την λεωφόρο Κωνσταντινοπόλεως και κατευθύνθηκαν προς το εστιατόριο «Κανέλα», ένα από τα πιο γνωστά στέκια της περιοχής, όπου και τους απαθανάτισε ο φακός.

image1 (675x565).jpg

Μέχρι να έρθει το φαγάκι, το οποίο απόλαυσαν καθήμενοι α��τικρυστά, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να χαϊδέψει της συνοδού του το χεράκι, ενώ διαχυτικοί ήταν και προ ημερών σε άλλο ραντεβού τους, σε μπαράκι στου Ψυρρή.

Σε δηλώσεις τους, τόσο ο Αλέξης, όσο και η Τόνια, έχουν παραδεχθεί πως βγαίνουν, προσθέτοντας πως δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι ερωτικό. Οι φωτογραφίες, πάντως, άλλα δείχνουν…

image1.jpg