Η Τζόυς Ευείδη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε.

Η ηθοποιός πέρασε δύσκολα, αφού μέσα σε ένα μήνα πέθαναν οι γονείς της, την απάτησε ο σύντροφος της, ενώ έχασε και τον αγαπημένο της σκύλο.

«Το ότι παίζεις έναν κωμικό ρόλο στη δουλειά σου δεν σημαίνει ότι τον κουβαλάς και στη ζωή σου. Έχω περάσει τρελές περιόδους μαύρης κατάθλιψης, όπου τα βράδια πήγαινα και έπαιζα βαρβάτες κωμωδίες και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα. Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου σε ένα μήνα. Αρχικά έφυγε η μητέρα μου και στο μήνα πάνω ο πατέρας μου, δεν άντεξε και την ακολούθησε. Ήταν πολύ άγριο γιατί δεν έχω σόι, είμαι ένα παιδί μόνο του. Ούτε αδέλφια, ούτε ξαδέλφια. Ξαφνικά δεν είχα οικογένεια. Ένιωσα ότι δεν είχα σημείο αναφοράς, ότι απλά φύτρωσα. Κάτι που ήταν καθεστώς, άνθρωποι που ήταν η καθημερινότητά μου, η ρουτίνα μου εξαφανίστηκαν. Δεν είχα το περιθώριο όμως να το πάρω πολύ βαθιά. Έπρεπε να δουλέψω για να επιβιώσω. Και αν κλεινόμουν στο σπίτι πίνοντας χάπια και κλαίγοντας, θα πέθαινα απ' την πείνα. Αυτό που με κράτησε ήταν ότι με τους γονείς μου είχα εξαιρετικές σχέσεις, ξεκάθαρες. Δεν είχε μείνει λοιπόν τίποτα πίσω. Δεν έμειν��ν απωθημένα», δήλωσε η ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή το σπίτι μου ήταν σαν τάφος. Γιατί πρέπει να σου πω πως είχα ένα σκύλο που και αυτός πέθανε την ίδια περίοδο ενώ λίγο πριν είχα χωρίσει ύστερα από 14 χρόνια. Κι αν τα έγραφα αυτά σε κείμενο θα έλεγαν πως είναι too much, δεν θα ήταν πιστευτό. Κάποιες φορές όμως η ζωή είναι ανώτερη της κωμωδίας».

Όσο για το πώς προέκυψε ο χωρισμός της, η Τζόυς Ευείδη είπε: «Με το γνωστό τρόπο που ονομάζεται κέρατο. Τώρα με βλέπεις και με ακούς χαλαρή. Εκείνη την ώρα όμως δεν τα έλεγα και τόσο χαλαρά. Δεν ήμουν τόσο πολιτισμένη όσο με ακούς τώρα. Σε μεγάλα σοκ της ζωής μου γίνομαι λίγο φράου. Ξεκινώ να παγώνω το συναίσθημά μου και γίνομαι πιο διαδικαστική. Είναι σαν να παρακολουθώ τη ζωή μου λίγο απ' έξω. Πέρασε μεγάλο διάστημα για να έρθω στα ίσα μου».