​Πλύσου, ντύσου, ετοιμάσου και… πάρε μέρος στον διαγωνισμό! Ο Enrique Iglesias δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή να τον γνωρίσει από κοντά, καθώς θα βγει ραντεβού μαζί της και με… την μαμά της!

Μην ξενερώνεις καλή μου φιλενάδα και άκου πώς έχουν τα πράγματα: την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Μαρτίου, ο σέξι τραγουδιστής κυκλοφορεί τον 10ο δίσκο της καριέρας του, υπό τον τίτλο «Sex And Love». Σε συνεργασία με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» και με αφορμή την Γ��ορτή Της Μητέρας, κάνει τον διαγωνισμό για το ραντεβουδάκι.

Οι wannabe συνοδοί του Enrique καλούνται να γράψουν σε email γιατί αξίζουν το έπαθλο και, συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία, τόπο διαμονής και τηλέφωνο, να το στείλουν στην εφημερίδα (στο femail@mailonline.co.uk), υπό τον τίτλο «My mum deserves to meet Enrique for Mother's Day».

Η προθεσμία λήγει το απόγευμα της 17ης Μαρτίου και η νικήτρια θα ανακοινωθεί το πρωί της επόμενης ημέρας, ενώ το ραντεβού θα γίνει την Παρασκευή, 28 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου!

Το έπαθλο περιλαμβάνει χτένισμα από καταξιωμένο κομμωτή της βρετανικής πρωτεύουσας και δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Kempinski», όπου και θα γίνει η συνάντηση με τον Enrique!

Τι δουλε��ά έχει η μαμά μαζί;
Πού ξέρεις; Ίσως ο σέξι star σε ερωτευτεί κεραυνοβόλα και θελήσει εκείνη την στιγμή να σε παντρευτεί!