​Την δική της απάντηση σε όσους είπαν πως ο τελικός της Eurovision ήταν κακοφωτισμένος, έδωσε η Δέσποινα Βανδή:

«Εμείς με το Γιώργο, κληθήκαμε από το Mad 9 μέρες πριν, και μας είπαν πως τελικά θα σταλεί ένα τραγούδι στον ελληνικό τελικό. Ο ένας ρώτησε τον άλλον αν μπορεί, και αποφασίσαμε να το κάνουμε για να βγει όσο γίνεται πιο ωραίο και ευχάριστο και συμπαθητικό. Έτσι αποφασίσαμε και το αναλάβαμε. Δεν είχαμε ιδιαίτερες αξιώσεις. Ούτε καν ένα party δεν διοργανώθηκε μετά για τους νικητές, για να μην γίνει θόρυβος ότι ξοδεύονται χρήματα! Εμείς αντί για λεφτά, βάλαμε την ενέργεια μας και την καλή μας διάθεση. Βγήκαμε κακοφωτισμένοι. Δίκιο έχετε, αλλά εγώ παιδιά και το φως του απορροφητήρα να μου ρίχνατε πάνω μου, θα το ξαναέκανα με τον Καπουτζίδη!»

Όσο για την ιστορία με το Νότη Σφακιανάκη και την αποχώρηση της από το κέντρο πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους; Λέει πως δεν της βγήκε σε κακό:

«Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Σε κακό δεν νομίζω ότι μου βγήκε, αν και στερήθηκα όλη αυτή την επαφή που θα είχα με τον κόσμο. Το οικονομικό, το αφήνω απ΄έξω. Σε κακό δεν θεωρώ ότι μου βγήκε. Έπραξα βάσει της φιλοσοφίας και της στάσης ζωής μου. Ούτε σκέφτηκα αν θα μου βγει σε καλό ή κακό. Έπραξα όπως αισθάνθηκα!»

Όσο για το αν θα τη δούμε μελλοντικά σε ρόλο παρουσιάστριας; Απαντά:

«Δεν θέλω ν΄ασχοληθώ με την παρουσίαση. Είπαμε σαν μια ωραία παρέα να το κάνουμε μαζί με το Γιώργο γιε δεύτερη χρονιά. Ποτέ δεν λέω ποτέ σε κάτι, αλλά δεν διεκδικώ μια θέση στην τηλεόραση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.