​Τα λόγια του πράξεις έκανε ο Jared Leto, ο οποίος βρέθηκε στην Ουκρανία, για να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς διαδηλωτές, που «έπεσαν» μετά τις σκληρές μάχες τους με την αστυνομία.

jar1.jpg
Ο 42χρονος ηθοποιός όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, κερδίζοντας το Oscar Β΄Ανδρικού Ρόλου, ανέβηκε στη σκηνή και εκφώνησε έναν από τους πιο «δυνατούς» και συγκινητικούς λόγους, αναφερόμενος στην κρίση της Ουκρανίας και τους πολίτες της, λέγοντας τους πως «είμαστε εδώ και σας σκεφτόμαστε» μεταξύ άλλων.

jar2.jpg
Το’ πε και το ‘κανε όμως ο Jared Leto, ο οποίος δεν έμεινε μόνο στη σκέψη, αλλά επισκέφτηκε και την Independence Square, δίνοντας το «παρών» σε μνημόσυνο για τα θύματα.

jar3.jpg
Ντυμένος casual, με τη φωτογραφική του στο χέρι, τραβούσε στιγμιότυπα, από τη συγκινητική αυτή στιγμή, παρακολουθώντας την με σεβασμό και ευγένεια.

jar4.jpg
Ο Jared Leto, έγινε δεκτός με επευφημίες και θαυμασμό από το συγκεντρωμένο πλήθος.

jar5.jpg
Το προηγούμενο βράδυ πάντως, με το συγκρότημα του «30 Seconds to Mars», έδωσαν συναυλία στην Ουκρανία, με τον Leto να βγάζει έναν ακόμα «δυνατό» λόγο στο κοινό του:

«Παιδιά, είστε στη μέση κάτι πολύ όμορφου, και όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, δεν υπάρχει μεγαλύτερο τίμημα, από το προνόμιο να είσαι κύριος του εαυτού σου».

jar6.jpg
Πρόσθεσε ακόμα, πως «θέλω να ξέρετε ότι καταλαβαίνω τις άλλες μπάντες που ακύρωσαν τα shows τους, αλλά δεν υπήρχε γ@μ*το ούτε μια περίπτωση οι 30 Seconds to Mars να μην έρθουν σε αυτή την όμορφη πόλη, σε αυτή την θαυμάσια χώρα!»
jar7.jpg

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO, ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ.