​«Τρανταχτά» ονόματα της showbiz, που κάνουν πολλές γυναικείες καρδούλες να χτυπάνε δυνατά, είναι μεταξύ των 36 επώνυμων εραστών που έχουν περάσει από την ζωή και το κρεβάτι της Lindsay Lohan, σύμφωνα με λίστα που έκανε η ίδια και… δημοσιεύεται σε αμερικανικό περιοδικό!

Η ηθοποιός – τραγουδίστρια δεν δίστασε να βγάλει τα «ροζ» μυστικά στη φόρα και, μέσω του περιοδικού «In Touch», προκαλεί σάλο, με τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η λίστα γράφτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η Lindsay διέμενε σε ξενοδοχείο του Beverly Hills: φιλικά της πρόσωπα την… προκάλεσαν κι εκείνη πήρε χαρτί και μολύβι κι άρχισε να γράφει

lindsay_lista.JPG

Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Joaquin Phoenix, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, Jamie Dornan, Heath Ledger, Max George και James Franco, είμαι μερικοί μόνο από τους 36 celebrities που πέρασαν στιγμές πάθους με την 27χρονη, σύμφωνα, πάντα, με την ίδια.

lindsay1.jpglindsay4.jpg

«Σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε να ��κεφτεί για λίγο γιατί δεν θυμόταν καλά… Στη λίστα υπάρχουν και ονόματα ανδρών που δεν είναι single και, αν τα ονόματά τους δημοσιεύονταν, πολλές σχέσεις στο Hollywood θα περνούσαν κρίση», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της Lindsay.

Εκτός από τους επώνυμους εραστές που αποκαλύφθηκαν, πάντως, το ενδιαφέρον εστιάζεται –εύλογα- στα ονόματα που έχουν σβηστεί… Ποιοί να είναι άραγε;

lindsay2.jpglindsay3.jpg