​Την Αλέκα Καμηλά φιλοξένησε στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού!

Το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως η παπαρατσική φωτογραφία που την έδειχνε «αγνώριστη» ήταν αληθινή! Χαρακτηριστικά είπε: «Πρέπει να σας πω ότι αυτή είναι η αλήθεια! Αυτή είναι η Αλέκα! Παιδιά αυτή η είμαι! Αυτό που βλέπετε σήμερα είναι φτιαχτό!»

Ωστόσο μίλησε ακόμα για τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά.

Αυτό που δεν δίστασε να πει ήταν ότι ζηλεύει τον άντρα της και αρκετές φορές έχει καταλάβει ότι εκείνος κοιτάει άλλες γυναίκες, ωστόσο πια το έχει αποδεχτεί, αφού «έτσι είναι οι άντρες!»

Πλάκα είχε η στιγμή που οι συνεργάτες της εκπομπής έδειξαν λάθος φωτογραφία με το πρώην μοντέλο!

Συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσαν η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Βλέπουμε και κάποιες φωτογραφίες σου από δουλειές σου, Πω πω, υπέροχα χρόνια». Και τότε η Αλέκα απάντησε: «Παιδιά ωραία χρόνια, αλλά μόνο που αυτή που δείχνετε δεν είμαι εγώ».

Ο Πέτρος κατάλαβε την γκάφα των συνεργατών του και είπε: «Αυτές είναι κάτι γυναίκες που γνώριζε ο Πέτζα πριν γνωρίσει εσένα». Η Αλέκα γελώντας πρόσθεσε: «Παιδιά δεν είμαι εγώ... Θέλετε να μου πείτε κάτι;»

Ακόμα, το διάσημο πρώην μοντέλο μίλησε για την περίοδο της ζωής της όταν έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Δήλωσε πως ήταν ξαφνικό. Μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, ο σύζυγός της, της είπε να μαζέψει τα πράγματα και να πάει κατευθείαν στην Αμερική όπου και βρισκόταν λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων!

Ο μπασκετμπολίστας, όπως είπε, ήταν πολύ θετικός με το θέμα της ξαφνικής και τόσο γρήγορης εγκυμοσύνη σε αντίθεση με εκείνη. Εξάλλου, το μοντέλο τα παράτησε όλα για να δοκιμάσει μια νέα ζωή και να γνωρίσει τον άντρα της αλλά εκείνος ήταν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι άρα η στάση της δε μπορούσε να είναι ιδιαίτερα θετική σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Όμως έμεινε και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν καρπερός. Πού να το ήξερα!».

Τον χαρακτήρισε αρκετές φορές παίδαρο αφού θαυμάζει ακόμα το παρουσιαστικό του μετά από τόσο χρόνια σχέσης και γάμου! Μαζί του απέκτησε τρία παιδιά αλλά αρνείται να κάνει άλλα καθώς όπως λέει ολοκληρώθηκε σαν μάνα. Εξάλλου, δε θέλει άλλο να κάθεται σπίτι. Αφιερώθηκε στα παιδιά και πέρασε τέλεια μαζί τους αλλά μόλις μεγαλώσουν... «δε θα κάτσει άλλο στο σπίτι», όπως είπε!

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει μια συμβουλή στα κορίτσια που έχουν ερωτευτεί άντρες με παρόμοιο επάγγελμα του συζύγου της αλλά πάντα σε χιουμοριστικό ύφος:

«Μη τους πάρετε αυτούς τους άντρες, καλύτερα να μη γίνεσαι η κυρία του κυρίου. Μετά κανείς δε σου την πέφτει και κανείς δε σου δίνει σημασία. Σε απομυθοποιεί και ο σύζυγός σου και σε βλέπει ως μια απλή γυναίκα».