​Στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με τη Νίνα Λοτσάρη απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, λεγόταν έντονα πως ανάμεσα τους είχε αναπτυχθεί ένας έντονος δεσμός, μιας και οι δυο ήταν πρόσφατα χωρισμένοι από τις σχέσεις τους.

Τι λέει για όλ΄αυτά ο νεαρός τραγουδιστής;

«Δεν ισχύουν. Με τη Νίνα Λοτσάρη συναντηθήκαμε πριν από δυο εβδομάδες περίπου, όταν είχε τύχει να έρθει στο Posidonio όπου τραγουδούσα, και θα ξεκινήσω και πάλι να εμφανίζομαι, με νέο σχήμα από τις 25 Απριλίου. Ανέβηκε στην πίστα και τραγουδήσαμε μαζί, με επισκέφτηκε μετά στο καμαρίνι μαζί με άλλους φίλους για να με συγχαρεί, και της είπα με τη σειρά μου ότι είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει, και ότι θα ήθελα να παρακολουθήσω και εγώ την παράσταση στην οποία παίζει. Τίποτα περισσότερο».

αργ1.jpg

Όσο για το αν θα μπορούσε να τη δει ποτέ ερωτικ��;

«Τι να σου πω τώρα; Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, όπως δεν το σκέφτομαι για όποια γυναίκα έρχεται στο καμαρίνι μου ώστε να με συγχαρεί. Μόνο εκεί την έχω δει. Δεν βγαίνω μαζί της».

Αυτό το διάστημα, δηλώνει single, μιας και είναι περίπου δυο μήνες τώρα που χώρισε από την τελευταία του σχέση.

αργ2.jpg

Του λείπει όμως ένας δεσμός;

«Όχι, γιατί καταφέρνω να είμαι πάντα ερωτευμένος. Ακόμα δηλαδή και αν δεν έχω σχέση, εγώ πάντα θα τραγουδάω για τη γυναίκα που ονειρεύομαι να έρθει, ή που υπήρξε κάποια στιγμή και μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή μου».

Παράλληλα, απαντά για το αν δίνει ή όχι δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση:

«Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι μπορεί να γίνει. Στο παρελθόν, μου έχει συμβεί να χωρίσω και να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Αλλά ακόμα κι αν δεν είμαστε μαζί, τις γυναίκες που αγάπησα πραγματικά, θα τις έχω πάντα στην καρδιά μου, γιατί είναι κομμάτια της ζωής μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια του και κατέληξαν δυο πολύ καλοί φίλοι, αλλά και ότι έχει βγει με κοπέλα που γνώρισε μέσω Facebook, αλλά ��πίσης δεν εξελίχθηκε σε σχέση:

«Στα 27 μου, έχω κάνει μόνο δυο μακροχρόνιες σχέσεις. Η μια κράτησε τέσσερα χρόνια, και η δεύτερη περίπου τρία».