Πρώτη ανάρτηση: 12/03/2014 00:11

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Freaky Fortune: ο Νικόλας Ραπτάκης και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης είναι τα δύο αγόρια που κέρδισαν στον ελληνικό τελικό και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην 59η Eurovision, μαζί με τον ράπερ Riskykidd. Aπό πού άρχισαν, όμως και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα; Το star.gr σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

freaky.jpg

Οι Freaky Fortune από πολύ μικρή ηλικία σπουδ��ζουν μουσική: ο Θεόφιλος παίζει κιθάρα και πιάνο και έχει πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και ειδικού αρμονίας, ενώ ο Νικόλας σπουδάζει φωνητική στο Εθνικό Ωδείο, ενώ είχε πάρει μέρος στο «Χ Factor» όπου τον είδαμε με το συγκρότημα Pale Faces.

freaky1.jpg

Η αρχή έγινε το 2011, όταν έγιναν παγκοσμίως γνωστοί μέσω του YouTube, κερδίζοντας σε διαγωνισμό του διάσημου blogger του Hollywood Perez Hilton με μία διασκευή της επιτυχίας της Katy Perry «Part Of Me», γυρισμένη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

freaky4.jpgfreaky5.JPG

Ένα χρόνο μετά, οι Freaky Fortune κυκλοφορούν το πρώτο τους single, ένα καλοκαιρινό dance κομμάτι με αγγλικό στίχο και τίτλο «Our Destiny», που «σκαρφάλωσε» κατευθείαν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, ενώ ακολούθησαν τα «Stronger» και «This Summer This life» που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

freaky6.jpg

Παρά το σύντομο της πορείας τους, έχουν εμφανιστεί στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη, της Δέσποινας Βανδή, της ��άμτα και της Ελένης Φουρέιρα, ενώ έχουν κάνει επιτυχημένα remixes στην Demy, τις Μelisses, την Τάμτα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τoυς REC!

freaky7.jpg