​Στις φήμες που θέλουν τον γάμο να είναι μέσα στα σχέδιά της απαντά η Jennifer Lopez, που μπορεί να ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και τρία χρόνια με τον Casper Smart αλλά κουφέτα… πουθενά!

«Παλιά, ο έρωτας για ‘μένα σήμαινε “για πάντα” και σίγουρα κι εσείς έχετε τέτοιες φαντασιώσεις για σχέσεις που θα κρατήσουν για πάντα, αλλά εγώ έχω πάψει πια να πιέζω τα πράγματα. Κρεμάστηκα για πολύ καιρό από τέτοιες παραμυθένιες σκέψεις, αλλά εδώ που βρίσκομαι τώρα και μετά απ’ όσα έχω περάσει, δεν έχω περιθώρια για τέτοιες δεσμεύσεις και τέτοιου είδους κανόνες», λέει η 44χρονη Λατίνα star σε συνέντευξή της στο περιοδικό «In Style».

Έχοντας ήδη τρία διαζύγια στην πλά��η (με τους Marc Anthony, Ojani Noa και Cris Judd), έναν διαλυμένο αρραβώνα (με τον Ben Affleck) και δύο παιδιά, η JLo φαίνεται πως δεν βιάζεται να γίνει ξανά «κυρία τάδε» και απολαμβάνει όσα ζει με τον 27χρονο χορευτή.

«Δεν μ’ αρέσει να είμαι μόνη! Καθόλου. Αλλά έχω περάσει από πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και, πλέον, η ζωή μου έχει δείξει τι πραγματικά χρειάζομαι και τι όχι», καταλήγει η τραγουδίστρια.